Vwo GO

Vwo GO is te volgen op de locatie Aalten-Slingelaan. Wanneer je kiest voor vwo GO neem jezelf de regie in handen.

Gepersonaliseerd Onderwijs (GO)

GO staat voor gepersonaliseerd onderwijs. Hiermee wordt bedoeld: op je eigen wijze en in je eigen tempo werken aan je leerdoelen. Het einddoel is het behalen van je diploma.
Bijna al het leermateriaal en alle andere bronnen zijn digitaal beschikbaar. Daarom werk je met een eigen laptop als je kiest voor vwo GO. 

Je werkt samen met een persoonlijke leercoach. Hij/zij zal je vooral begeleiden bij het inplannen van werk en het vaststellen van je leerdoelen. Jij bent aan zet bij vwo GO, jij bepaalt voor een groot deel zelf je werkwijze.

Iedere lesdag start je met een gezamenlijke bijeenkomst in je klas. Naast de normale lessen bieden wij leeractiviteiten aan die aansluiten bij verschillende leerstrategieƫn.

Je wordt uitgedaagd en gestimuleerd bij vakken waar je goed in bent. Als het nodig is om aan bepaalde vakken meer aandacht te besteden, krijg je hiervoor extra begeleiding en tijd.

Je leert voor dezelfde vakken als op het reguliere vwo alleen via vwo GO neem je zelf meer de regie over de aanpak op weg naar het eindexamen. Uiteindelijk werk je naar hetzelfde examen toe als de leerlingen die kiezen voor het gewone vwo.