Nieuwe leerlingen

Welkom op onze website

Bedankt voor je interesse in onze school. Op deze site vind je veel informatie. Wanneer je niet het antwoord op je vraag vindt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jij gaat naar een nieuwe school en misschien heb je rondgekeken op scholen om te zien op welke school jij je thuisvoelt. Van je juf of meester van de basisschool ontvang je een advies. Dus nu komt de laatste stap: de keuze maken.

Binnen onze school heb je veel verschillende mogelijkheden: vmbo basis/kader, vmbo gemengde leerweg, theoretische leerweg, tl/havo-klas, havo/vwo of vwo-plus. Daarnaast is het ook mogelijk om leerwegondersteuning te krijgen als je daarvoor in aanmerking komt.

Een kijkje nemen op onze locaties
Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie. Voor ouders hebben we ook een film gemaakt. In onze folders lees je meer over het onderwijsaanbod op de verschillende locaties. De eerste vlogs en de film voor jullie ouders kun je bekijken. Alle informatie vind je op de pagina groep 7/8 van onze website.

Aanmelden

Heb je je keuze al gemaakt en wil je je aanmelden voor leerjaar 1?
Met ingang van dit schooljaar (2023-2024) is er landelijk één centraal aanmeldmoment voor groep 8-leerlingen die naar het vo gaan. Groep 8-leerlingen kunnen zich aanmelden in de week voor 1 april 2024. Voor vragen over aanmelding leerjaar 1 kunt u contact opnemen met onze po-vo coördinator mevrouw Annemarie Boom, e-mail: groep8@schaersvoorde.nl.

Wil jij je aanmelden voor een ander leerjaar, neem dan telefonisch contact met ons op.

Vragen?

Zijn er na bekijken van de filmpjes en het lezen van de informatie op onze website nog vragen. Neem dan contact met ons op, we zijn er voor jou en we vinden het belangrijk dat je een goede keuze maakt.Neem contact op