Nieuwe leerlingen

Welkom op onze website

Bedankt voor je interesse in onze school. Op deze site vind je veel informatie, wanneer je niet het antwoord op je vraag vindt twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Keuze maken en aanmelden

Jij gaat bijna naar een nieuwe school en in de afgelopen tijd heb je rondgekeken op scholen om te zien op welke school jij je thuisvoelt.

Ondertussen heb je ook het advies ontvangen van je juf of meester van de basisschool. Dus nu komt de laatste stap: de keuze maken.

Binnen onze school heb je veel verschillende mogelijkheden: vmbo basis/kader, vmbo gemengde leerweg, theoretische leerling, htl-klas, havo/vwo of vwo-plus. Binnen havo/vwo heb je de keuze tussen het reguliere onderwijs of gepersonaliseerd leren (GO). Vwo-plus kan je alleen doen binnen GO. Daarnaast is het ook mogelijk om leerwegondersteuning te krijgen als je daarvoor in aanmerking komt.

Misschien weet je al lang wat je wilt gaan doen. Dan is de keuze gemakkelijk. Als je nog twijfelt, bijvoorbeeld tussen regulier of GO, ben je van harte welkom om een paar uur mee te lopen bij ons op school. Wil je liever eerst je vragen stellen dan kun je via onderstaande link contact opnemen met de contactpersoon mevrouw M. ten Bruin.

Heb je je keuze al gemaakt en wil je je aanmelden? Ga meteen naar het aanmeldingsformulier

Vragen?

Zijn er na het lezen van de informatie op onze website en/of het bezoek aan een van de activiteiten nog vragen. Neem dan contact met ons op, we zijn er voor jou en we vinden het belangrijk dat je een goede keuze maakt.Neem contact op