Leerlingen groep 7/8

Welkom toekomstige brugklasser! Jij gaat bijna naar een nieuwe school en het is tijd te gaan kijken op welke school jij je thuisvoelt. Leuk!

Extra informatieavond ouders

Op 1, 3 en 8 november 2022 zijn er voor ouders informatieavonden gehouden aan de Slingelaan in Aalten. Wegens grote belangstelling organiseren we op 30 november 2022 een extra informatieavond voor ouders. U kunt hierover meer informatie vinden op de homepagina onder het nieuwsblok: ‘informatiebijeenkomst voor ouders groep 7 en 8‘. Ook kunt u zich hier aanmelden via het formulier voor één van deze avonden. De inschrijving voor bovenstaande informatie avonden is gesloten.

Kennismakingslessen

Wil je weten hoe het voelt om lessen te volgen bij ons op school, dan kun je je aanmelden als groep-8 leerling via het inschrijfformulier op de website. De kennismakingslessen worden georganiseerd in de week van 16 tot en met 19 januari 2023. Op welke dag jouw basisschool hiervoor aan de beurt is, kun je dan ook zien op de website. Je kunt je dan aanmelden voor de middag waarop jouw basisschool is ingedeeld.

Meld je hier aan

Open huis

Op zaterdag 21 januari 2023 van 10 – 14 uur is er een open huis op de locaties in Aalten. Wij nodigen je uit om dan een kijkje te komen nemen.
Wil je alvast een kijkje in de school? Klik dan hier om de livestreams van het open huis van vorig jaar terug te kijken.

Digitale rondleiding

Een echte filmploeg en 2 vloggers. Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie! Zo nemen we jullie in 2 vlogs mee naar de verschillende locaties van Schaersvoorde en beantwoorden we voor jullie alvast veel vragen. In de 2 vlogs komen steeds verschillende vragen aan bod die voor alle locaties gelden. Kijk dus alle filmpjes!

Bekijk hier onze folders:

Aanmelden

Als je je keuze hebt gemaakt voor onze school kun je je aanmelden via ons digitale formulier vanaf januari 2022.

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via groep8@schaersvoorde.nl

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden omtrent nieuwtjes en weetjes voor toekomstige brugklassers? Laat dan je gegevens achter!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

What’s Next in de Achterhoek

Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next).Via What’s Next TV! kun je kennismaken met alle scholen. Bekijk alle informatie en afleveringen op what’s next Achterhoek en kijk ook naar onze schoolfilm.