Leerlingen groep 7/8

Welkom toekomstige brugklasser! Jij gaat bijna naar een nieuwe school en het is tijd te gaan kijken op welke school jij je thuisvoelt. Leuk!

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen kunnen we op dit moment geen fysieke kennismakingslessen voor leerlingen en voorlichtingsavonden voor ouders op school organiseren. In plaats daarvan zullen we de kennismakingslessen digitaal aanbieden en is er een extra digitale voorlichtingsavond voor elke locatie. Daarnaast zullen we jullie via onze socials en de website zo goed mogelijk op de hoogte houden van informatie over onze school, bijvoorbeeld via filmpjes, folders en een pagina met veel gestelde vragen en de antwoorden hierop.

Digitale rondleiding

Een echte filmploeg en 2 vloggers. Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie! Zo nemen we jullie in 4 vlogs mee naar de verschillende locaties van Schaersvoorde en beantwoorden we voor jullie alvast veel vragen. In de 4 vlogs komen steeds verschillende vragen aan bod die voor alle locaties gelden. Kijk dus alle filmpjes!

Bekijk hier onze folders:

Aanmelden

Als je je keuze hebt gemaakt voor onze school kun je je aanmelden via ons digitale formulier. Wil je je op papier aanmelden? Ga dan naar onze Doe mee pagina.

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via groep8@schaersvoorde.nl

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden omtrent nieuwtjes en weetjes voor toekomstige brugklassers? Laat dan je gegevens achter!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

VO oriëntatie in de Achterhoek

Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next). In deze tijd van mondkapjes en afstand houden is deze scholenpresentatie helaas niet mogelijk. We willen je daarom op een andere manier laten kennismaken met onze school. Via What’s Next TV! kun je drie toffe afleveringen bekijken waarin je tóch kunt kennismaken met alle scholen. Bekijk alle afleveringen op www.opnaarhetvo.nl en kijk ook naar onze schoolfilm.