Leerlingen groep 7/8

Welkom toekomstige brugklasser! Jij gaat bijna naar een nieuwe school en het is tijd te gaan kijken op welke school jij je thuisvoelt. Leuk!

Kennismakingslessen

Wil je weten hoe het voelt om lessen te volgen bij ons op school, dan kun je je aanmelden voor de kennismakingslessen op 18 januari 2022. Binnenkort komt er een formulier op de website waar je je kunt aanmelden. Houd onze website dus goed in de gaten!

Open huis

De sfeer in de school kun je proeven tijdens ons open huis op 22 januari 2022 van 10 tot 15 uur. Je kunt de lokalen bekijken, proefjes in het lab en natuurlijk vragen stellen aan de docenten en leerlingen. Meer informatie volgt binnenkort.

Digitale rondleiding

Een echte filmploeg en 2 vloggers. Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie! Zo nemen we jullie in 2 vlogs mee naar de verschillende locaties van Schaersvoorde en beantwoorden we voor jullie alvast veel vragen. In de 2 vlogs komen steeds verschillende vragen aan bod die voor alle locaties gelden. Kijk dus alle filmpjes!

Bekijk hier onze folders:

Aanmelden

Als je je keuze hebt gemaakt voor onze school kun je je aanmelden via ons digitale formulier vanaf januari 2022.

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via groep8@schaersvoorde.nl

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden omtrent nieuwtjes en weetjes voor toekomstige brugklassers? Laat dan je gegevens achter!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

VO oriëntatie in de Achterhoek

Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next).Via What’s Next TV! kun je drie toffe afleveringen bekijken waarin je kunt kennismaken met alle scholen. Bekijk alle informatie en afleveringen op www.opnaarhetvo.nl en kijk ook naar onze schoolfilm.