Leerlingen groep 7/8

Welkom toekomstige brugklasser! Jij gaat bijna naar een nieuwe school en het is tijd te gaan kijken op welke school jij je thuis voelt. Leuk!

Open huis

Op zaterdag 21 januari 2023 van 10.00 – 14.00 uur is er een open huis op de locaties in Aalten. Wij nodigen je uit om dan een kijkje te komen nemen.
Wil je alvast een kijkje in de school? Klik dan hier om de livestreams van het open huis van vorig jaar terug te kijken.

Aanmelden voor leerjaar 1

Wil jij je aanmelden voor onze school?
Let op: De uiterste aanmelddatum voor aanmelding leerjaar 1 is vestreken. Voor vragen over aanmelding leerjaar 1 kunt u contact opnemen met onze povo coördinator mevrouw A, Boom, e-mail: groep8@schaersvoorde.nl.

Digitale rondleiding

Een echte filmploeg en 2 vloggers. Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie! Zo nemen we jullie in 2 vlogs mee naar de verschillende locaties van Schaersvoorde en beantwoorden we voor jullie alvast veel vragen. In de 2 vlogs komen steeds verschillende vragen aan bod die voor alle locaties gelden. Kijk dus alle filmpjes!

Bekijk hier onze folders:

Aanmelden

Als je je keuze hebt gemaakt voor onze school kun je je aanmelden via ons digitale formulier vanaf januari 2023.

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via groep8@schaersvoorde.nl

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden omtrent nieuwtjes en weetjes voor toekomstige brugklassers? Laat dan je gegevens achter!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

What’s Next in de Achterhoek

Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next).Via What’s Next TV! kun je kennismaken met alle scholen. Bekijk alle informatie en afleveringen op what’s next Achterhoek en kijk ook naar onze schoolfilm.