Leerlingen groep 7/8

Welkom toekomstige brugklasser! Jij gaat bijna naar een nieuwe school en het is tijd te gaan kijken op welke school jij je thuis voelt. Leuk!

Open huis

Op zaterdag 20 januari 2024 is het open huis op onze twee locaties in Aalten. Wij nodigen je uit om dan een kijkje te komen nemen.
Wil je alvast een kijkje in de school? Klik dan hier om de livestreams van het open huis van vorig jaar terug te kijken.

Aanmelden voor leerjaar 1

Wil jij je aanmelden voor onze school?
Met ingang van schooljaar 2024-2025 is er landelijk één centraal aanmeldmoment voor groep 8-leerlingen die naar het vo gaan. Groep 8-leerlingen kunnen zich aanmelden vóór 1 april 2024. Ouders kunnen hun kind vanaf 18 tot en met 31 maart 2024 aanmelden via de aanmeldlink op de homepagina van deze website. Voorwaarde is dan wel dat hun kind in het bezit is van een definitief schooladvies.

Alle leerlingen die uiterlijk 31 maart bij het vo zijn aangemeld, worden door het vo beschouwd als zijnde gelijktijdig aangemeld. Dus leerlingen die op 25 maart of eerder worden aangemeld, krijgen geen voorrang op leerlingen die op 31 maart worden aangemeld (en ook geen nadeel).

Voor vragen over aanmelding leerjaar 1 kunt u contact opnemen met onze po-vo coördinator mevrouw Annemarie Boom, e-mail: groep8@schaersvoorde.nl.

Wat heb ik nodig in klas 1

Ga hier naar de pagina.


Digitale rondleiding

Een echte filmploeg en 2 vloggers. Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie! Zo nemen we jullie in 2 vlogs mee naar de verschillende locaties van Schaersvoorde en beantwoorden we voor jullie alvast veel vragen. In de 2 vlogs komen steeds verschillende vragen aan bod die voor alle locaties gelden. Kijk dus alle filmpjes!

Bekijk hier onze folders:

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via groep8@schaersvoorde.nl

Neem contact op