Filmweken en excursie in de vmbo-onderbouw

Maandag 13 juni is BK1 gestart met de filmweken. Van maandag 13 juni tot vrijdag 1 juli gaan zij, tijdens MWEI, in groepjes aan de slag met het maken van hun eigen film. Samen bedenken ze een onderwerp, een verhaallijn, de rollen worden verdeeld, het script wordt geschreven, scenes opgenomen en uiteindelijk wordt alles gemonteerd. Naast de film maken de leerlingen ook hun eigen ‘Wall of Fame’ steen. Zo versieren we de gang en wanen we ons in het echte Hollywood!

Maandag 13 juni trappen we af met het filmhuis. In 4 lokalen zijn verschillende films te zien. Leerlingen schrijven zich in voor het kijken van een film, hierna is het aan hen! Donderdag 23 juni zijn we de hele dag te vinden in Moviepark Germany. Samen met BK2 en GT1 en 2 gaan we in de gaafste attracties en hebben we met elkaar een top dag! Op vrijdag 1 juli moeten de films klaar zijn. Dan gaan we naar Skopein (Bioscoop in Winterswijk) om daar op het grootte doek elkaars films te bekijken.

De filmweken zijn altijd een succes. Door elkaars kwaliteiten te bundelen ontstaan de mooiste films! Neem tijdens het 1e en 2e uur gerust een keer een kijkje op onze vleugel!

Team VMBO onderbouw