Locatienieuws VMBO onderbouw Slingelaan

Mededelingen

Ondersteuning en LVS toetsen
In de tweede klas merken we dat een half jaar uit de schoolstructuur een behoorlijke impact heeft gehad. De komende periode zullen wij ook extra investeren in het groepsproces in het tweede leerjaar. Onze mentoren worden hierin ondersteund door Roel Teunissen. Naast het groepsproces en het sociale aspect nemen wij op maandag 26 t/m woensdag 28 oktober aanstaande de LVS toetsen af. Op donderdag 8 oktober jl. heeft u meer informatie ontvangen over de afname van de LVS toetsen.

Foto Koch
Op 4 november 2020 worden door de fotograaf van foto Koch individuele foto’s genomen van de leerlingen.Voor de leerling die op die dag niet in de gelegenheid is geweest om een individuele foto te maken, is er nog een mogelijkheid gepland op 18 november van 10.45 tot 11.45 uur. U heeft hierover informatie ontvangen in een aparte e-mail.

Start onderbouw VMBO

Inmiddels ligt het alweer een tijd achter ons en kunnen we met dit weer ons niet eens meer voorstellen hoe wij hebben kunnen starten. De eerste echte schooldag, dinsdag, zijn we gestart bij de Try-Out in de Heurne.
Actief met de klassen aan het werk! Een mooie dag met gezellig samenspel, activiteiten, creativiteit, overleg en bovenal gewoon lekker bezig zijn! Alle activiteiten werden uitgevoerd door professionele begeleiding van Try-Out. De mentoren en docenten van het onderbouw team konden zo mooi met hun klassen meelopen, observeren en ook lekker de tijd om gezellig te kletsen.

Op de woensdag hadden we tijd om met de klassen nader kennis te maken, het gebouw te verkennen en een rustig begin te maken met het starten van het onderwijs. Zeker voor de tweede klas was dit best spannend, het was immers ook al weer een half jaar geleden dat we met de hele klas in een onderwijssituatie bij elkaar zijn gekomen.