Open dag 2025

Readspeaker

Wij zijn een brede regionale scholengemeenschap en proberen er daarom voor te zorgen dat iedereen zich bij ons op school thuis voelt en dat we een breed palet aan vakken, niveaus en activiteiten aanbieden.

Bij ons op school kun je onderwijs volgen op alle mogelijke niveaus, van vmbo, met of zonder leerwegondersteuning (lwoo), t/m vwo, met of zonder extra uitdaging. Ook bieden we vijf profielen aan in het vmbo, waarvan sommige technisch zijn, anderen zich richten op bijvoorbeeld zorg en welzijn of dienstverlening en producten en ook hebben we het profiel “Groen”. Binnen de havo- en vwo-afdeling volg je ook het technasiumonderwijs, waarbij je in het vak onderzoeken en ontwerpen van alles produceert, vaak in opdracht van het bedrijfsleven.

Op zaterdag 25 januari 2025 openen wij aan de Slingelaan van 10-14 uur en het Stationsplein van 11-14 uur, onze deuren. Groep 8 (en 7) leerlingen kunnen met hun ouders een kijkje nemen op onze school.

Locatie Slingelaan
Groep 8-ers die na de zomervakantie naar Schaersvoorde komen starten op onze locatie aan de Slingelaan. Als je op de open dag via de aangegeven pijlen de looproute volgt, kun je kennismaken met de verschillende vakken of zien welke buitenschoolse activiteiten er dit schooljaar georganiseerd zijn.

Locatie Stationsplein
Vanaf klas 3 van het vmbo volg je jouw lessen op de locatie aan het Stationsplein. Het is dus niet alleen voor de groep 8 leerlingen leuk om een kijkje te nemen, maar ook voor onze huidige tweedejaars leerlingen die doorstromen naar klas 3. Tijdens de open dag kun je doorlopend onze profielvakken in de praktijk bezoeken.

Op onze open dag willen we laten zien wat je kunt verwachten als je voor Schaersvoorde kiest. Je bent van harte welkom op Schaersvoorde! Wij verheugen ons op jouw komst!