Kennismakingslessen

Kennismakingslessen voor groep 8 leerlingen van 15 – 18 januari 2024

Het is schooljaar is al een eind op weg. Je hebt nog een hoop leuke dingen in het vooruitzicht in groep 8, maar je gaat ook al een beetje vooruitkijken naar volgend schooljaar. Het is een bijzonder jaar voor jou waarin jij met je ouders, meester of juf samen praat over jouw volgende school waar je voortgezet onderwijs gaat volgen.

Op Schaersvoorde zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van onze nieuwe leerlingen. Om jullie al wat eerder een idee te geven hoe het op Schaersvoorde gaat, organiseren we kennismakingslessen voor jou en andere leerlingen van groep 8.

Wanneer zijn de kennismakingslessen?
De kennismakingslessen zijn in de week  van 15 tot en met 18 januari 2024 aan de Slingelaan 28 in Aalten. Bijna een hele week dus! Zo krijgt iedereen de kans om op Schaersvoorde de kennismakingslessen mee te maken.

Hoe laat en waar zijn de kennismakingslessen?
Voor de kennismakingslessen verwachten we je van 14.45 uur tot ongeveer 16.15 uur op de locatie Slingelaan (Slingelaan 28) in Aalten. Je wordt opgewacht bij de hoofdingang. Leerlingen van Schaersvoorde brengen je met je klas naar het juiste lokaal.

Wil jij alvast sfeer proeven op onze school?
Dan nodigen wij je van harte uit om de kennismakingslessen te volgen zodat je alvast een idee krijgt hoe het gaat op Schaersvoorde. In onderstaande overzicht kun je zien wanneer je op Schaersvoorde verwacht wordt. en hoe jij je kunt opgeven.

Aanmelden
Helaas is aanmelding via het formulier op de website niet meer mogelijk.

Overzicht kennismakingslessen per basisschool

DatumBasisschool
15 januari 2024CBS de Triangel/ OBS de Slinger/ IKC Uniek/ Nieuw Hessen/ Jozefschool Aalten
16 januari 2024De Bosmark/’t Warmelinck/ De Wegwijzer/ de Höve/ Liborius/ De Borkeshof
17 januari 2024CBS Barlo/’t Möllenveld/ De Klimop/’t Bastion/ Groen van Prinsterer/ IKC Groeituin Varsseveld/ IKC de Meeander Heelweg/ IKC de Meeander Varsseveld
18 januari 2024Overige basisscholen die hierboven niet zijn benoemd.

Bevestiging inschrijving
Heb je je opgegeven? Dan krijg in de week van 8 januari 2024 via het opgegeven mailadres een bevestiging van inschrijving. Het lesrooster ontvang je op Schaersvoorde.