Welkom nieuwe brugklassers

Readspeaker

Een kijkje op onze locaties
Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie. Voor ouders hebben we ook een film gemaakt. In onze folders lees je meer over het onderwijsaanbod op de verschillende locaties. De eerste vlogs en de film voor jullie ouders kun je bekijken. In februari 2021 worden de laatste vlog geplaatst. Al deze informatie vind je op de pagina groep 7/8 van onze website.

Kennismakingsmiddag groep 8
In deze tijd van corona moeten we bijeenkomsten met grote groepen vermijden en spreiden we, net als vorig jaar, de ontvangst van de leerlingen over de middag. Wij vinden het wel van groot belang dat de leerlingen van groep 8 kennis maken met de mentor en toekomstige klasgenoten als voorbereiding op een goede start op Schaersvoorde. De kennismakingsmiddag voor schooljaar 2021-2022 waren op 15, 22 en 28 juni 2021.

Aanmelden voor onze school

Vul samen met je ouder(s)/verzorger(s) het aanmeldingsformulier in:

  • Digitaal formulier. Als je alles hebt ingevuld wordt het formulier digitaal verzonden.
  • Download hier het papieren aanmeldingsformulier. Na het invullen kun je deze per post versturen naar
    Chr. College Schaersvoorde, t.a.v. leerlingenadministratie Slingelaan 28, 7122 AW Aalten.

Vragen
De antwoorden op de meest gestelde vragen kun je lezen op de groep 7/8 pagina. Als je na het kijken van de films en lezen van de informatie nog vragen hebt, dan kun je een e-mail sturen aan: groep8@schaersvoorde.nl.

Op de hoogte blijven?
Wil je weten wanneer er weer nieuwe informatie (bijvoorbeeld de nieuwe vlogs) op deze pagina staat, dan kun je je op de groep 7/8 pagina aanmelden voor de informatiebrief.

VO oriëntatie in de Achterhoek
Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next). In deze tijd van mondkapjes en afstand houden is deze scholenpresentatie helaas niet mogelijk. We willen je daarom op een andere manier laten kennismaken met onze school. Via What’s Next TV! kun je drie toffe afleveringen bekijken waarin je tóch kunt kennismaken met alle scholen. Bekijk alle afleveringen op www.opnaarhetvo.nl en kijk ook naar onze schoolfilm.