Welkom nieuwe brugklassers

Readspeaker

Een kijkje op onze locaties
Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie. Voor ouders hebben we ook een film gemaakt. In onze folders lees je meer over het onderwijsaanbod op de verschillende locaties. De eerste vlogs en de film voor jullie ouders kun je bekijken. Al deze informatie vind je op de pagina groep 7/8 van onze website.

Aanmelden voor onze school

Vul samen met je ouder(s)/verzorger(s) het digitale aanmeldingsformulier in. Als je alles hebt ingevuld wordt het formulier digitaal verzonden.
Het formulier is vanaf januari aanstaande op onze website te vinden.

Vragen
De antwoorden op de meest gestelde vragen kun je lezen op de groep 7/8 pagina. Als je na het kijken van de films en lezen van de informatie nog vragen hebt, dan kun je een e-mail sturen aan: groep8@schaersvoorde.nl.

Op de hoogte blijven?
Wil je weten wanneer er weer nieuwe informatie (bijvoorbeeld de nieuwe vlogs) op deze pagina staat, dan kun je je op de groep 7/8 pagina aanmelden voor de informatiebrief.

VO oriëntatie in de Achterhoek
Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next). We willen je daarom op een andere manier laten kennismaken met onze school. Via What’s Next TV! kun je drie toffe afleveringen bekijken waarin je tóch kunt kennismaken met alle scholen. Bekijk alle afleveringen op www.opnaarhetvo.nl en kijk ook naar onze schoolfilm.