Welkom nieuwe brugklassers

Readspeaker

Een kijkje op onze locaties
Op elke locatie van Schaersvoorde is er gevlogd, speciaal voor jullie. Voor ouders hebben we ook een film gemaakt. In onze folders lees je meer over het onderwijsaanbod op de verschillende locaties. De eerste vlogs en de film voor jullie ouders kun je bekijken. In februari 2021 worden de laatste vlog geplaatst. Al deze informatie vind je op de pagina groep 7/8 van onze website.

Kennismakingslessen
Jij bent waarschijnlijk erg benieuwd hoe het er op jouw nieuwe school uitziet. We hebben allerlei mogelijkheden onderzocht om de kennismakingslessen toch in school te organiseren maar gelet op wat we nu voor ons zien vinden we het niet verantwoord. Op de pagina groep 7/8 kan je lezen hoe we de lessen digitaal op maandagmiddag 1 februari en donderdagmiddag 4 februari 2021 gaan organiseren en wat je moet doen om je aan te melden.

Digitale voorlichtingsavonden
In november en december waren er digitale voorlichtingsavonden voor ouders. Voor ouders die de bijeenkomsten niet bij konden wonen is er een extra mogelijkheid op 26 januari 2021 van 19.00 – 20.00 uur voor de locatie Winterswijk en Dinxperlo en donderdag 28 januari a.s. van 19.00 – 20.00 uur voor de locatie Slingelaan . Ouders die zich hiervoor hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging met een link voor de ouderavond.

Aanmelden voor onze school

Vul samen met je ouder(s)/verzorger(s) het aanmeldingsformulier in:

  • Digitaal formulier. Als je alles hebt ingevuld wordt het formulier digitaal verzonden.
  • Download hier het papieren aanmeldingsformulier. Na het invullen kun je deze per post versturen naar
    Chr. College Schaersvoorde, t.a.v. leerlingenadministratie Slingelaan 28, 7122 AW Aalten.

Vragen
De antwoorden op de meest gestelde vragen kun je lezen op de groep 7/8 pagina. Als je na het kijken van de films en lezen van de informatie nog vragen hebt, dan kun je een e-mail sturen aan: groep8@schaersvoorde.nl.

Op de hoogte blijven?
Wil je weten wanneer er weer nieuwe informatie (bijvoorbeeld de nieuwe vlogs) op deze pagina staat, dan kun je je op de groep 7/8 pagina aanmelden voor de informatiebrief.

VO oriëntatie in de Achterhoek
Elk jaar presenteren scholen uit de West-Achterhoek gezamenlijke informatie avonden (What’s Next). In deze tijd van mondkapjes en afstand houden is deze scholenpresentatie helaas niet mogelijk. We willen je daarom op een andere manier laten kennismaken met onze school. Via What’s Next TV! kun je drie toffe afleveringen bekijken waarin je tóch kunt kennismaken met alle scholen. Bekijk alle afleveringen op www.opnaarhetvo.nl en kijk ook naar onze schoolfilm.