Schaersvoorde

Je zult maar in groep 8 zitten ….

Readspeaker

Blog. Geplaatst op 12-01-2024

Als groep-8-leerling heb je een speciale positie binnen de basisschool. Je bent de oudste van de school en je bereid je voor op de volgende stap. Normaal gesproken betekent dat dat je open huizen bezoekt en alvast een kijkje nemen op de volgende school; spannend maar vooral leuk.

Dit jaar is alles anders. Misschien was je er vroeg bij en ben je vorig jaar al naar een open dag geweest. Misschien heb je oudere broers of zussen waardoor je al een beetje weet hoe dat gaat op het voortgezet onderwijs. Hoe dan ook, het is een grote stap waar je naar uit kan kijken maar ook een beetje tegenop kan zien.

Om je te helpen bij je keuze en bij de overstap hebben onze leerlingen vlogs opgenomen waardoor je toch een beetje een beeld krijgt van de school. En misschien heb je – net als veel andere kinderen – meegedaan met de digitale kennismakingslessen. Met die informatie ga je nu een keus maken. Als je nog twijfelt, mag je altijd even contact met ons opnemen. We zullen je vragen dan zo goed mogelijk beantwoorden.

Welke keuze je ook maakt – alle vo-scholen in deze regio zorgen ervoor dat je je straks snel op je gemak voelt op je nieuwe school. We zullen er alles aan doen om je voor de zomervakantie al kennis te laten maken met je klasgenoten. Je bent van harte welkom en je wordt door ons gezien!